Als studievereniging zien we het als een uitdaging om de bouwkundestudent iedere dag weer te inspireren. Daarom hebben we de Bookshop opgericht. Via de Bookshop kun je als bouwkundestudent met hoge korting (een abonnement op) vakgerelateerde tijdschriften aanschaffen! 

Sale

Twee keer per jaar heeft Stylos een uitverkoop van tijdschriften. Hier kun je met zeer hoge korting vooraanstaande magazines aanschaffen. Deze Bookshop Sale vindt plaats in de pauzes in de Oranje Zaal van de Faculteit Bouwkunde in januari!

Abonnementen

In het begin van het studiejaar kun je met hoge kortingen abonnementen afsluiten. Onder het kopje 'Magazines' vind je een overzicht van de verschillende tijdschriften. In de pauzes kun je terecht bij de infostand bij de hoofdingang van de faculteit om een aantal exemplaren van alle tijdschriften in te zien. 

Weet je welk tijdschrift bij je past? Dan kun je je hier abonneren! Je moet inloggen voordat je een abonnement kan bestellen.
 

Inspiratie of tips?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe tijdschriften en publicaties die ons aanbod kunnen verrijken. Als je vragen of tips hebt, laat dit ons vooral weten! Mail naar bookshop@stylos.nl of loop even langs ons kantoor.