Op zoek naar een bepaald vakgebied? Wij helpen je op weg!

 architectuur & interieurarchitectuur

Voor architectuurliefhebbers, plaatjeskijkers en theoretici bieden we vele verschillende tijdschriften aan. Neem eens een kijkje bij de volgende magazines:
de Architect
Frame
The Plan
The Site Magazine

 bouwtechniek & detaillering

Heb je niet genoeg moeilijke details in je ontwerpprojecten? Weet jij al zeker dat je expert wordt op de kleinste schaal in de bouw? Kijk dan eens voor de detail! Bij de a+t krijg je 2x per jaar een combinatie van architectuur, technologie en stedenbouw:
a+t
Detail

 stedenbouw & landschapsarchitectuur

Topos is een inspirerend tijdschrift over landschapsarchitectuur en grootschalige stedenbouw en planologie. Ben je meer van de mensenkant? Sla dan zeker een keer de Blauwe Kamer open!
Blauwe Kamer

 kunst & cultuur

Zoek je naar de verbreding buiten bouwkunde? Voor hedendaagse kunst en visuele cultuur ben je aan het juiste adres bij de Elephant. Zoek je naar een meer interdisciplinair blad over zowel architectuur, design en kunst? Sla dan de DAMn eens open!
DAMn
Elephant

 theoretisch & academisch

Aan studenten die graag op de hoogte blijven en niet terugschrikken van een goed, inhoudelijk artikel raden wij AAfiles en de Oase (+DASH) aan. Daarnaast zijn er meer bladen die theorische artikelen hebben zoals de Architect, Blauwe Kamer en The SITE Magazine.
AAfiles
Oase (+ DASH)

 grafisch ontwerp & vormgeving

Ben jij tot in de late uurtjes jouw poster aan het designen? We bieden nu ook 2 tijdschriften aan die hun focus hebben op grafisch ontwerp. De Novum komt 12x per jaar uit, en is meer theorisch. Voor de plaatjeskijkers is er de dikke Brand die 4x per jaar verschijnt:
Brand
Novum

 fotografie & compositie

Bekijk jij het allemaal vanuit een ander perspectief? Fotografie is vast je hobby! Het wereldwijd gepubliceerde blad van het Fotomuseum Amsterdam is de FOAM:
FOAM