Bedrijf
studio florisvanderkleij
Type
Stageplek
Werkgebied
Amsterdam
Sector
Architecture
Start op
01 februari 2017
Eindigt op
01 juli 2017

Omschrijving:

Studio florisvanderkleij is op zoek naar een onafhankelijk opererende stagiair(e) die op een veelzijdig ontwerpbureau in Amsterdam werkervaring wil opdoen.

Op dit moment werken we aan div. projecten zoals het afvalvraagstuk in het Vondelpark, en een geprefabriceerde stalen balkon (dat binnenkort met een hijskraan aan de achterkant van een huis wordt gehangen). We ontwerpen op maat gemaakte meubels en we doen de bouwcoördinatie voor de restauratie van een kerk (rijksmonument) aan de Lauriergracht, waar een communicatiebureau (www. kesselskramer.nl) is gevestigd. Daarnaast hebben we ism met Piet van de Werf een innovatieve buildingsystem 'Hubbel' ontwikkeld dat kan gebruikt worden in de circulaire economie. De verwachting is dat daar in de toekomst nog veel werk uit gaat voortkomen. En we zijn net gevraagd om  2 verdiepingen hoge duurzame kantoorruimte in houtskelet van ca 250m2 in de buurt van het Olympisch stadion te  ontwerpen.

We delen onze ruimte met een ander ontwerpbureau (Fzdp product design), waar ook stagiaire(s) werken. We lunchen vaak samen.

Sfvdk biedt een goede werkruimte en een vergoeding conform de BNO normen. Ov-kaart, een fiets en een plek om te verblijven in Amsterdam worden aanbevolen. De design studio is gelegen nabij het Centraal Station van Amsterdam.
(6-minuten lopen). www.florisvanderkleij.nl

Geïnteresseerd?
Bel 020 4751027 of mail naar studio@florisvanderkleij.nl