Bedrijf
Graziosi Progetti
Type
Stageplek
Werkgebied
's-Gravenhage
Sector
Architecture
Start op
01 augustus 2017

Omschrijving:

Graziosi Progetti is een daadkrachtig en creatief bureau voor architectuur en interieur, gevestigd in Den Haag. Wij leveren tailormade ontwerpen voor zowel het zakelijke als het particuliere topsegment van de markt. Onze projecten zijn een succesvol resultaat van een intensief samenspel met de opdrachtgever gecombineerd met de randvoorwaarden van de context en onze eigen signatuur. Wij zijn werkzaam op het gebied van transformatie van winkels en kantoorpanden en particuliere woningen. Zowel interieur als exterieur behoren tot onze expertise.

Ter versterking van ons ontwerpteam zijn wij opzoek naar een enthousiaste en gemotiveede stagair(e). Wij bieden een dynamische werkomgeving, een gemotiveerd team en goede begeleiding. De werkzaamheden zullen bestaan uit het uitwerken van ontwerpopgaven in Sketchup en Vectorworks (2D en 3D) en presentaties. Verder krijg je de kans om mee te denken in kleine ontwerpopgaven.

Op onze website www.graziosi-progetti.nl krijg je een goed beeld van de diversiteit aan projecten waar je aan zal bijdragen en vind je meer informatie over het kantoor zelf.

Het beheersen van de Nederlandse taal is noodzakelijk.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan een korte motivatie voorzien van CV, pasfoto en voorbeelden uit je portfolio naar info@graziosi-progetti.nl