Bedrijf
de Architect - Vakmedianet Bouwcommunities
Type
Stageplek
Werkgebied
Alphen aan den Rijn
Sector
Architecture, Wetenschappelijk onderzoek
Start op
01 augustus 2017
Website
www.dearchitect.nl

Omschrijving:

Denk jij bij een uitgeverij alleen aan boeken? Er is veel meer! Kies voor een stage bij Vakmedianet Bouw en ontdek ook een wereld van websites, portals, vaktijdschriften, naslagwerken en zelfs studiedagen voor de bouw. Vakmedianet is altijd op zoek naar ondernemende stagiairs met lef. Barst jij van de energie en goede ideeën? Dan is Vakmedianet dé plek om stage te lopen.

Op onze redactie van de Architect zijn wij op zoek naar een stagiair.

Tussen de website www.dearchitect.nl en het architectuurvakblad de Architect bestaat een sterke wisselwerking. Het tijdschrift levert verdieping en architectuurkritiek. De website is breed van opzet en biedt de lezers een schat aan informatie in de vorm van nieuws, blogs en projecten. Daarnaast biedt de website ook product- en designnieuws, dossiers en polls.

JE UITDAGING

Je krijgt de mogelijkheid om je journalistieke vaardigheden te ontwikkelen en om volwaardig mee te draaien op de (web-)redactie van de Architect.

WIE BEN JE?

Je bent nieuwsgierig en niet bang om de telefoon op te pakken, actief aan nieuwsgaring te doen op internet, via social media. Je gaat graag op pad met een camera om nieuwsartikelen te maken en nieuwsberichten of verhalen te schrijven voor het web. Affiniteit met de wereld van architectuur en design strekt in je voordeel. Je volgt de opleiding bouwkunde (wo) en bent bij voorkeur minimaal twee maanden beschikbaar.

WAT BIEDEN WE?

Je wordt begeleid door ervaren professionals en werkt in een informele sfeer, met een eigen werkplek. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is binnen de redactionele formule ruimte voor eigen initiatieven. Kijk op www.dearchitect.nl en laat ons horen wat je ideeën zijn. De redactie is er benieuwd naar! Tot slot bieden wij ook een stagevergoeding.