Bedrijf
Inbo
Type
Vacature
Werkgebied
Amsterdam
Sector
Architecture, Urbanism
Start op
06 september 2017
Website
www.inbo.com

Omschrijving:

Wil jij na(ast) jouw studie werken aan jouw carrière als architect? Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar jouw volgende stap? En ben je benieuwd hoe het is om te werken bij een groot, dynamisch bureau?

Op 15 september komen wij graag met je in contact tijdens een van onze speeddates. Hoe laat? Van 09:30 tot 12:30 op onze vestiging in Amsterdam. Wat ga je doen deze ochtend? Je krijgt een verrassende ontwerpopgave en hebt interessante speeddates met architecten en partners van Inbo. Een leuke manier om kennis te maken met ons bureau en onze mensen!

We zijn tijdens deze ochtend ook op zoek naar talent voor onze vestigingen in Eindhoven en Heerenveen.

 

WIE BEN JIJ?

Jij vindt het leuk om in een hecht team samen te werken en elkaar te inspireren. Jij bent een kei in het verbeelden en presenteren van ideeën en wilt daarnaast allround ontwerpervaring opdoen. En, je bent geïnteresseerd in diverse type projecten: van klein tot groot,

van woonhuis tot utiliteitsgebouw, en van stedenbouwkundig plan tot volledige interieurs. Kan jij jezelf hierin vinden? Dan ontmoeten wij jou graag! Wij bieden je uitdagende opgaves, BEP-begeleiding, en diverse trainingen vanuit onze InboAcademie.

 

WAT MOET JE DOEN?

Stuur jouw verrassende sollicitatie bestaand uit cv, portfolio en een korte motivatie (200 woorden) naar HR@inbo.com. Op basis daarvan zal er een selectie gemaakt worden. Wij ontvangen deze graag vóór 4 september. Er is een beperkt aantal plaatsen dus meld je snel aan!

Voor vragen kun je contract opnemen met Anouk Rinia, 06-15376769.