Bedrijf
Marc Koehler Architects
Type
Stageplek
Locatie
Amsterdam
Sector
Architecture
Start op
11 januari 2018
Website
http://marckoehler.nl/nl/

Omschrijving

Marc Koehler Architects is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van innovatieve opgaven, zoals nieuwe woonvormen en complexe ruimtelijke vraagstukken, vaak met maatschappelijk betrokken, ambitieuze opdrachtgevers.

Wij willen ons team van circa 20 mensen versterken met een stagiair. Marc Koehler Architects is op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair tot en met begin augustus 2018, die wil assisteren in een projectteam met ontwerpen, tekenen, presenteren, maquettes en onderzoeksactiviteiten.

Je wordt intensief betrokken bij het ontwerp- en onderzoeksproces bij verschillende projecten en verschillende fasen. Een kans om in de praktijk te leren hoe je een helder, integraal en conceptueel sterk ontwerp kunt maken.

Ervaring met ArchiCAD is een grote pré. Een goede beheersing van Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign is een must. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij zoeken frisse denkers die iets willen leren, maar ook innovatieve input kunnen leveren. Ben jij die getalenteerde ontwerper?

Marc Koehler Architects is gevestigd in het hart van Amsterdam in de nabijheid van het Centraal Station.

Ben je geïnteresseerd?

stuur dan een motivatiebrief met CV en portfolio van max 5 MB naar jobs@marckoehler.nl (subject mail: naam+ stage)