Bedrijf
Rijnstate
Type
Stageplek
Locatie
Arnhem
Sector
Architecture, Zorg
Start op
12 februari 2018
Website
https://www.rijnstate.nl/

Omschrijving

 Het dynamische Bouwbureau van ziekenhuis Rijnstate Arnhem werkt aan een ambitieus vernieuwbouwprogramma. Met een enthousiast intern team van ca. 20 project- en ontwerpleiders werken we in een bijzondere, complexe omgeving aan de zorg van de toekomst. Een opvallend project in totale programma is de transformatie van het Atrium: de centrale ontmoetingsplek en het visitekaartje van het ziekenhuis.

Wij zoeken een stagiair of afstudeerder die de komende maanden fulltime of in deeltijd (aantal uren en aanwezigheid te Arnhem in overleg) aan de slag wil gaan met het ontwerp van architectonische elementen binnen het Atrium Project. Dit betreft onder andere het ontwerp van de hoofdentree, het receptie paviljoen en de liftenpleinen die de bezoeker naar de afdelingen leiden.

Wat ga je doen?

  • Proeven en leren van alle fasen van een project, zowel werksessies met gebruikers om te komen tot kaders en een programma van eisen als de ontwerp- en selectiefase;
  • Onderzoek doen, schetsend ontwerpen en meewerken aan plannen die in de nabije toekomst in het Atrium gerealiseerd worden, samen met het project-, ontwerp- en bouwbureauteam.

Wat krijg je ervoor terug?

  • De kans om te werken vanuit een zorginstelling aan het ontwerp van het ziekenhuis.
  • Een stagevergoeding van €335,- bruto per maand, bij een 36-urige stageweek.

Interesse?

Heb jij affiniteit met de zorg en wil je ons als stagiair of afstudeerder ondersteunen bij het ontwerpen van de toekomstige uitstraling van het Atrium van Rijnstate? Stuur dan je cv, portfolio en motivatiebrief naar EFraters@Rijnstate.nl en wie weet ben jij straks onze nieuwe stagiair(e).