Bedrijf
BNA Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Sector
Architecture
Start op
13 februari 2018
Website
https://www.bna.nl/

Omschrijving

Ben je op zoek naar een boeiende en tijdelijke bijbaan? Wil jij je bijdrage leveren aan een innovatieve en ondernemende branchevereniging die midden in het ruimtelijke domein #gebouwdgeluk staat?

Kom dan ons project versterken in een uitdagende omgeving with a view to kill aan het Amsterdamse IJ. Wij, de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA), heten je graag zo spoedig mogelijk welkom. Ongeveer 1100 architectenbureaus zijn verenigd in de BNA. Samen met onze leden vormen we een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert, met speciale aandacht voor duurzame ontwikkelingen en technologische innovaties in de bouw.

Wie zoeken we?

Als persoon ben jij op je best wanneer je een proactieve ondersteunende rol kan oppakken. Je bent een echte teamspeler en kan goed en bondig communiceren met zowel je collega’s als derden. Naast dat je een actieve houding hebt, ben je pragmatisch en resultaatgericht.
Je bent enthousiast over de mogelijkheden die digitale technologische innovaties voor de bouw en specifiek voor architectenbureaus kunnen betekenen. Natuurlijk ben je accuraat, een kei in regelen, aanpakken en organiseren en kun je goed anticiperen. Bovendien word je blij van taal en bent in staat eenvoudige verslagen van bijeenkomsten te maken.

Dit ga je doen

Als assistent programmamanager ‘Technologische Innovaties’ en werk je samen in het BNA-team. Je bent actief en uitvoerend betrokken bij het organiseren van activiteiten die onderdeel zijn van het programma. Je bent de verbindende factor tussen tech-experts, toonaangevende architecten en vertegenwoordigers van kennisinstituten die samen de digitale toekomst van het architectenbureau verkennen. Je helpt mee bij het ontsluiten van kennis over technologische innovaties voor architectenbureaus door bijvoorbeeld het organiseren van bijeenkomsten of excursies.

Wat vragen we?

Kennis en ervaring

  • WO of HBO+ werk- en denkniveau;
  • ervaring met het organiseren van bijeenkomsten en/of excursies;
  • goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden;
  • kennis van de toepassing van relevante applicaties en automatiseringspakketten;
  • affiniteit met architectuur, technische innovaties en (branche)verenigingen.

Je competenties

  • plannen en organiseren met oog voor de details zonder de grote lijn uit het oog te verliezen;
  • hands-on mentaliteit;
  • kort, bondig en helder kunnen communiceren;
  • enthousiasmerende aanpak;
  • resultaatgericht en probleemoplossend opereren.

Wat we je bieden

BNA heeft een team met betrokken en energieke collega’s. We bieden je een tijdelijke zelfstandige functie (maximaal 6 maanden) met goede arbeidsvoorwaarden. Zowel een tijdelijk arbeidscontract als een opdrachtverlening als zelfstandige professional  behoort tot de mogelijkheden. Salarisindicatie is volgens CAO Architecten, afhankelijk van ervaring tussen de € 2.439 en € 2.600,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week (schaal G).

Meer informatie of meteen solliciteren?

Getriggerd? Dan ontvangen wij graag vóór 10 maart je motivatie en curriculum vitae ter attentie van Alexander Pastoors, beleidsmedewerker ontwerpproces/ programmamanager ‘Technologische Innovaties’. Mail je sollicitatie naar mzandhuis@bna.nl.
Kijk ook zeker voor informatie én inspiratie op www.bna.nl. Heb je concrete vragen of wil je meer weten over de functie? Bel of mail het directiesecretariaat op 020-555 36 21 of mzandhuis@bna.nl.