Bedrijf
Witteveen+Bos
Type
Stageplek
Locatie
Den Haag (NL)
Branche / Vakgebied
Architecture
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://www.witteveenbos.com/nl/

Omschrijving

Om onze architecten te ondersteunen zoeken we naar een stagiair architectuur.
Architecten bij Witteveen+Bos werken aan uitdagende opgaven zoals het integraal ontwerpen van 3D beton geprinte bruggen, duurzame kantoorgebouwen en innovatieve industriële gebouwen.

Als stagiair werkt je binnen een multidisciplinaire omgeving aan diverse architectonische opgaven op verschillende schaalniveaus; van kantoorgebouwen tot waterzuiveringsgebouwen, van fiets- en voetgangersbruggen tot parkeergarages. Je ondersteunt onze architecten in verschillende projectfasen met het maken van (deel)ontwerpen, visualisaties en presentaties. Je standplaats is ons kantoor in Den Haag.

Wat wij vragen:

- je studeert aan een architectuuropleiding (TU of Academie van Bouwkunst);
- je bent beschikbaar voor ten minste 3 maanden (bij voorkeur 6 maanden);
- je hebt goede presentatievaardigheden in woord en beeld;
- je beheerst de Engelse of Nederlandse taal in woord en schrift;
- je kan werken met Adobe Creative Suite en Sketchup;
- beheersing van Revit of Rhino/Grasshopper is een pre.

Wat wij bieden:

- samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in een multidisciplinaire omgeving;
- veelzijdige en uitdagende projecten;
- een omgeving waarin talent zich kan ontwikkelen onder gedegen begeleiding;
- een breed aanbod aan interne en externe opleidingen gericht op vakinhoud.

Wie wij zijn:

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.200 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, stuur dan je motivatiebrief (max. 1 A4), je beknopt cv en portfolio naar hr@witteveenbos.com.