Website
https://www.atosborne.nl/

Over AT Osborne

Hoofdsponsor Stylos 2020/2021

Wij Osborners maken de wereld om ons heen graag een beetje mooier en beter. Niet met hoogdravende idealen in ons hoofd, maar met praktische oplossingen voor complexe problemen waar onze maatschappij nu eenmaal mee te maken heeft. We zijn vakidioten met een missie. Wij zetten onze tanden graag in schijnbaar onoplosbare puzzels, we trekken haperende projecten weer vlot en schijnen ons licht op juridische knelpunten. We genieten ervan om intensief met elkaar en gezamenlijk met te werken aan een betere leefomgeving om ruimte te geven aan mensen, mensen net als wij en mensen net als jij.

Bij AT Osborne zijn grote projecten vrijwel dagelijks werk. In een team werk je aan maatschappelijke en politieke thema’s die er toe doen. Van het stationsgebied in Utrecht, de Zuidas, de Noord-Zuidlijn en het Rijksmuseum in Amsterdam tot het nieuwe ziekenhuis Nobo Otrobanda op Curaçao.

AT Osborne onderscheidt zich door de multidisciplinaire benadering. 150 consultants en managers werken in wisselende teams aan de oplossing van vraagstukken. Een AT Osborner is dan ook een teamspeler die kennis en kwaliteiten in dienst kan stellen van een team.

Ben jij een afstudeerder met ambitie? Dan biedt AT Osborne kansen.

AT Osborne is altijd op zoek naar afstudeerders die de lat hoog leggen. Profiel: goede studieresultaten op WO-niveau, eigen initiatief, creativiteit en humor. Wij dagen je uit om zelf een idee voor een afstudeeronderwerp te formuleren dat aansluit bij onze werkvelden. Het netwerk van onze medewerkers is dan toegankelijk voor interviews, case studies en ronde tafels. Wij bieden daarnaast een werkplek, afstudeerbegeleiding en een vergoeding.

Heb je belangstelling om af te studeren bij AT Osborne? Stuur dan je motivatie, cv en je onderzoeksvoorstel (pdf) naar info@atosborne.nl