Bedrijf
AHAM Vastgoed B.V.
Type
Bijbaan
Locatie
Amsterdam (NL)
Branche / Vakgebied
Real Estate
Website
https://www.aham.nl/

Omschrijving

AHAM Vastgoed B.V. is beheerder van de vastgoedportefeuille van J.H.F. Schopman en Zonen B.V. met meer dan 2.500 verhuurbare eenheden waaronder woningen, winkels, kantoren en bedrijfscomplexen vooral binnen Amsterdam op mooie locaties in de binnenstad. De resultaten die behaald worden met vastgoed komen geheel ten goede aan ontwikkelingshulp.

Met een hecht team van ruim 30 medewerkers zijn wij gespecialiseerd in de vele aspecten van vastgoed en proberen wij door korte lijnen een effectief beleid te voeren. Wij hebben een eigen technische afdeling voor het uitdenken en uitvoeren van renovaties en een onderhoudsafdeling voor het uitvoeren en administreren van dagelijkse reparaties. Onze commerciële afdeling zorgt voor de muterende woningen/bedrijfspanden, de aankoop, verkoop en ontwikkeling van nieuwe complexen. De afdeling financiën verwerkt de kasstromen, analyseert data, maakt de jaarrekeningen op en is verantwoordelijk voor het verzorgen van managementinformatie,
 

Doel van de stage/bijbaan

Binnen ons technische team hebben wij ruimte voor een stage/bijbaan.
In deze betaalde stage/bijbaan ben jij verantwoordelijk voor het maken van de 3D visualisaties van nieuw te ontwikkelen projecten, zoals woningen en commerciële ruimtes.
Jij bent een handige en creatieve 3D tekenaar die vanuit het conceptontwerp het project verder uitwerkt in detail. Daarnaast zul jij ook de technische tekenaars ondersteunen bij het ontwerpen van de plattegronden. In deze rol werk je ook veel samen met het commerciële team.
 

Profiel

We zoeken een tekenaar met ervaring in Autocad, Sketch-up en Adobe. Iemand die het leuk vindt om schetsontwerpen uit te werken in prachtige visualisaties en zo bij te dragen aan mooie projecten. Verder ben je een enthousiaste persoonlijkheid met een grote affiniteit voor architectuur en interieur en heb je een creatieve blik op wonen en werken in de binnenstad.

  • Opleiding Architectuur aan TU of Academie van Bouwkunst
  • Ervaring met Autocad, Sketch-up en Adobe

Wij bieden

  • Een leuke bijbaan voor ongeveer 12 uur in de week, in Amsterdam
  • Een informele werkomgeving
  • Diversiteit aan projecten

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief, cv en enkele voorbeeld projecten in Sketchup en AutoCAD. Je kunt de documenten mailen naar vacatures@aham.nl

Wil je eerst inhoudelijke vragen stellen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Rosanne van Ek via 020 624 61 01.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.