Bedrijf
H+N+S Landschapsarchitecten
Type
Stageplek
Locatie
Amersfoort
Branche / Vakgebied
Landscape Architecture
Vereiste taal
Nederlands
Start op
05 november 2021
Eindigt op
05 februari 2022
Website
www.hnsland.nl

Omschrijving

Stagair Landschapsarchitectuur

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Vanaf februari/maart 2022 zijn er weer stageplekken beschikbaar bij H+N+S landschapsarchitecten. Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten landschapsarchitectuur die een stage willen lopen van ca. 6 maanden.

Als stagiair bij H+N+S draai je volledig mee in het ontwerpteam. Je projecten variëren in schaal (van regionale visies tot lokale inrichtingsontwerpen) en in thema’s. Zo kun je in het ene project aan een waterveiligheidsopgave werken en in een ander project aan een cultuurhistorisch (landgoed)ontwerp. Daarnaast ben je betrokken bij het gehele ontwerpproces, van start tot eind. Ervaring met het Adobe pakket is een vereiste, ervaring met Autocad, GIS, 3D programma’s en/of maquettebouw is een pré.
 

Over H+N+S

H+N+S Landschapsarchitecten is een landschapsarchitectenbureau dat functioneert als laboratorium, gericht op innovatie in onderzoek & ontwerp. Het team bestaat uit zowel jonge als ervaren landschapsarchitecten. De kennis en nieuwe ideeën worden binnen de teams en het bureau ten volste benut om tot het beste resultaat te komen. H+N+S ziet Nederland als een kunstwerk dat nooit af is en waarin nut en schoonheid nauw met elkaar verbonden zijn. We realiseren samen met verschillende partijen zoals architecten, stedenbouwkundigen en ecologen al ruim 25 jaar bijzondere projecten in binnen- en buitenland.

Solliciteren

Stuur vóór 24 december je CV, motivatiebrief en portfolio naar: sollicitaties@hnsland.nl t.a.v. Josje Hoefsloot