Locatie: Delft
Datum: 
SteeOwee 2017

Bijna Vol
Er zijn nog 4 plekken beschikbaar voor de SteeOwee 2017, hierna zit de SteeOwee helaas vol. (geüpdate op 14/08 17:35)

Wat?
De SteeOwee is het Eerstejaarsweekend van Bouwkunde dat wordt georganiseerd door Studievereniging D.B.S.G. Stylos. Tijdens dit weekend is er een vol programma waarin je jouw medestudenten, je studie en de stad Delft leert kennen. Ouderejaarsstudenten zullen je hierin begeleiden als mentor. Op deze manier ben je meteen goed voorbereid op je studietijd in Delft en ken je straks al veel mensen in de collegezaal. Vrijwel iedereen die Bouwkunde gaat studeren doet mee aan dit weekend en natuurlijk willen we ook jou hierbij van harte uitnodigen. Schrijf je dus meteen in voor dit onvergetelijke weekend in Delft!

Wanneer?
Vrijdag 18 augustus t/m zondag 20 augustus is de SteeOwee 2017. Vrijdagochtend start het programma om 9:30 uur in Delft, en wordt je met je fiets op Lijm & Cultuur verwacht. Meer informatie hiervover krijg je per brief thuisgestuurd en kun je een week van tevoren onderaan deze pagina downloaden.

Wie?
De SteeOwee is voor iedereen die gaat beginnen aan zijn/haar eerste jaar Bouwkunde van de TU Delft. De SteeOwee commissie bestaat uit 8 hete studenten die weekend voor jou organiseren, te volgen via Snapchat onder de naam steeowee.

Hoe?
Aanmelden voor de SteeOwee gaat via de website van de OWee. Hier kan je je aanmelden voor de SteeOwee (introductieweekend van Bouwkunde) en de OWee (introductieweek voor studenten die in Delft gaan studeren). Als je vragen hebt kan je ons mailen via steeowee@stylos.nl

Downloads:

Brief uitleg SteeOwee

Paklijst SteeOwee 2017

Programma SteeOwee 2017