Locatie: Delft
Datum: 
SteeOwee 2018

Wat?
De SteeOwee is het Eerstejaarsweekend van Bouwkunde dat wordt georganiseerd door Studievereniging D.B.S.G. Stylos. Tijdens dit weekend is er een vol programma waarin je jouw medestudenten, je studie en de stad Delft leert kennen.Ouderejaarsstudenten zullen je hierin begeleiden als mentor. Op deze manier ben je meteen goed voorbereid op je studietijd in Delft en ken je straks al veel mensen in de collegezaal. Vrijwel iedereen die Bouwkunde gaat studeren doet mee aan dit weekend en natuurlijk willen we ook jou hierbij van harte uitnodigen. Schrijf je dus meteen in voor dit onvergetelijke weekend in Delft!

Wanneer?
Vrijdag 17 augustus t/m zondag 19 augustus is de SteeOwee 2018. Vrijdagochtend start het programma in Delft.

Wie?
De SteeOwee is voor iedereen die gaat beginnen aan zijn/haar eerste jaar Bouwkunde van de TU Delft. De SteeOwee commissie bestaat uit 8 hete studenten die weekend voor jou organiseren.

Hoe?
Aanmelden voor de SteeOwee gaat via de website van de Owee. Hier kan je je aanmelden voor de SteeOwee (introductieweekend van Bouwkunde) en de OWee (introductieweek voor studenten die in Delft gaan studeren). De inschrijvingen zijn nog niet geopent! Als je vragen hebt kan je ons mailen via steeowee@stylos.nl

Downloads:

Coming soon!