Als student kun je dus bij Stylos aankloppen met goede ideeën en initiatieven. Samen met het bestuur van het Stylos Fonds en met de hulp en faciliteiten van Stylos als vereniging kun je jouw ideeën dus verwezenlijken. Hieronder staat verschillende initiatieven die reeds uitgevoerd zijn met steun van het Stylos Fonds.

 

Grore Reis 2017: Dubai & China

Grote Reis 2016: Mexico

Het Stylos Fonds draagt jaarlijks bij aan de Grote Reis van de studievereniging. Dit jaar zal een groep van 24 studenten afreizen naar het exotische Mexico. Vanwege de bijdrage van het Stylos Fonds is het mogelijk een ervaren docent deel te laten nemen, die de studenten van extra inzichten en ervaringen kan voorzien tijdens de reis.

Night of Philosophy

 

Informal Urbanisation: Understanding and Mitigating a Global Phenomenon

Een symposium in de reeks van de seminar Confronting Informality over stedelijke informaliteit, waarbij post-rampgebieden, modernisering en migratieprocessen en sociale exarticulatie en segregratie werden uitgelicht. Door steun van het Fonds kon er een belangrijke spreker uit het buitenland betrokken worden bij het seminar en was het mogelijk het evenement gratis aan te bieden aan studenten.

Grote Reis 2015: India

De jaarlijkse studiereis van D.B.S.G. Stylos. Dit jaar reisden 23 studenten en een docent af naar India om daar de uitzonderlijke cultuur en architectuur te aanschouwen en dit tevens te ervaren in een casus met Indiase studenten van CEPT University in Ahmedabad.

pantheon//

Het ledenblad annex architectuurblad van D.B.S.G. Stylos. Dankzij de bijdrage van het Stylosfonds is het mogelijk het blad niet alleen onder studenten, maar ook onder bedrijven bureaus en professionals te verspreiden en de ideeën van de studenten buiten de muren van de faculteit te delen. De thema's van 2015-2016 waren: 'in development', 'signature', 'symbolics' en 'crossing borders'. Met een oplage van ruim 2000 tijdschriften vormt pantheon// het platform waar bouwkundestudenten hun opinie op architectuur en lopende zaken in de bouwwereld kunnen delen.