Wat leuk dat je in Delft komt studeren en wat tof dat je voor Bouwkunde hebt gekozen! Om jou de kans te geven om op een leuke manier je studiegenoten te leren kennen, organiseren wij vanuit studievereniging Stylos het Eerstejaarsweekend voor alle eerstejaars Bouwkunde studenten: de SteeOwee. Je zal aan de hand van allerlei verschillende activiteiten je mede-studenten, mentoren, de faculteit en de stad Delft leren kennen!
Wij hopen je te zien tijdens de SteeOwee 19 - 21 augustus!

Om je aan te melden voor de SteeOwee moet je je inschrijven voor de OWee 2022. Dit doe je door naar de OWee-site te gaan. Als je vervolgens aangeeft dat je gaat studeren aan de TU Delft en als studie “Bouwkunde” opgeeft, verschijnt de optie om je ook in te schrijven voor het SteeOwee 2022. Je kan ook aanvinken dat je wél mee wilt doen aan de SteeOwee, maar niet aan de OWee.

Meer informatie over hoe je je moet inschrijven volgt later! Voor vragen kun je een mailtje sturen naar steeowee@stylos.nl!

Voor meer algemene vragen over Stylos of wat je te wachten staat als aankomend student, kun je mailen naar info@stylos.nl

Kijk voor nu alvast lekker rond op onze website om alles te weten te komen over Stylos en dan zien we je snel :)