StuD

Stud is een studentenuitzendbureau voor de Delftse studenten. Als non-profit organisatie stopt Stud haar opbrengsten in ondersteuning van initiatieven van studenten.
Er zijn twee verschillende mogelijkheden om een sponsoraanvraag te doen bij Stud. Voor meer informatie kijk op stud.nl

StuD Sponsoring
Stud kan besluiten een student of organisatie financiële steun te bieden als zij een origineel en relevant evenement of actie neer willen zetten. 

StuD Fonds
Het Stud Fonds is een potje wat financiële steun biedt aan initiatieven van lokale studenten. Belangrijke thema’s waar het Stud Fonds waarde aan hecht zijn duurzaamheid, innovatie en maatschappelijk belang.

FAST University Fund

Funding Ambitious Students TU Delft heeft twee richtingen. Je kan financiële ondersteuning aanvragen en advies voor fundraising. Voor financiële ondersteuning zijn er vier verschillende categorieën, deze worden hieronder kort toegelicht. Nog meer informatie kijk op tudelft.nl/fast

Study & Research Abroad
Deze financiële ondersteuning kan je aanvragen als je in het buitenland wil studeren of onderzoek wil doen in het buitenland.

Competition & Conference
Deze financiële ondersteuning kan je aanvragen als je mee wilt doen aan een competitie die gerelateerd is aan de technologie van de TU Delft of als je je eigen onderzoek gaat presenteren in een conferentie.

Events
Deze financiële ondersteuning kan je aanvragen als je een evenement aan het organiseren ben die op een manier is gerelateerd aan de technologie van de TU Delft of het studieprogramma.

Ambitieuze ideeën
Daarnaast biedt FAST 1 tot 3 keer per jaar financiële ondersteuning aan een ambitieus idee wat kan oplopen tot 15.000 euro. Ondersteunt jouw idee een van de volgende richtlijnen, kom dan in contact met FAST. 
- Heeft grote potentie op een positieve impact op de samenleving
            - is innovatie / georganiseerd voor de eerste keer
            - heeft een groot betekenisvol bereik
            - is ontstaan uit technologie van de TU Delft
- Is volledig door studenten bedacht en ontwikkeld
- je bent TU Delft student
- je idee is non-profit

YESDelft!

YESDelft! gelooft in de techniek bedrijven, door innovatie spelen ze een cruciale rol in de maatschappij en de economie. Met de service van YES!Delft worden belovende ideeën, teams geholpen op te starten en helpen ze om het te laten uitbloeien in een succesvol bedrijf. Yesdelft! heeft 6 verschillende programma’s: YES!funded, YES!Talents, YES!Programs, YES!Ecosystem, Innocubes en startup corner. Voor meer informatie kijk op yesdelft.com

YES!Funded
YES!Funded ondersteunen startups bij financiële levenscyclus planning en het verkrijgen van de juiste fondsen. Ze stellen startups in staat om de juiste investeerders te vinden en het helpen bij het aanvragen van de fondsen die bij de startup passen. Toegankelijk voor alle entrepreneurs maakt niet uit in welke fases van een start-up je zit.

YES!Talent 
Jobs in startups zijn hier te vinden, om zo te leren van een startup. Bij de Co-lab workshops leer je hoe je de beste co-founder vindt. Bij de Talent academy leer je hoe je jouw mensen activeert door de ins en outs van humans rescoures te leren.

YES!Programs
Er zijn twee soorten programma’s die je kan volgen. Je hebt een business idee en technologie en daarmee wil je een bedrijf opstarten met een team, tijdsplan, businessmodel en een netwerk opbouwen. Dit kan met het Validation LAB programma.
Als je al een tech bedrijf heb en een prototype/product en je eerste voet al op de markt, maar wil je dit uitbreiden. Dan is het programma accelerator program wat voor jou. Voor beiden moet je je aanmelden en is er een selectie dag.

Fonds 1818

Fonds 1818 steunt maatschappelijke projecten zonder winstoogmerk van stichtingen, verenigingen en sociale ondernemingen. Belangrijke thema's zijn sociale betrokkenheid en vrijwilligerswerk. Een voorbeeld van een initiatief gesteund door dit fonds is de muurschildering op Abtswoude Bloeit aan de Aart van der Leeuwlaan, door Stylos gerealiseerd in 2022.

Koninklijk Instituut van Ingenieurs | Studie- en Reisfonds

Ben jij KIVI-lid en wil jij op studiereis, afstuderen over de grens of net die extra cursus doen? Dan kun je via het aanmeldformulier een aanvraag indienen waarin je jouw doel beschrijft. Indienen kan het gehele jaar, er zijn zes beoordelingsmomenten (zie voor de uitkeringsmomenten verder bij 'toekenning'. Elk jaar is er plaats voor 30 studenten, verdeeld over de 6 momenten, die elk tot €1000 vergoeding kunnen krijgen. Dien je een voorstel in met een kleine (project)groep? Dan kun je tot €2000 vergoeding aanvragen.

Om een aanvraag te doen, moet je aan een aantal eisen voldoen. Hierover kun je lezen op de website.