128 - The Odd One Out symposium

In het bestuursjaar 128 was er een symposium over; 'Wat nou als je geen architect wil worden'. Het bestuur merkte dat veel bouwkunde studenten tijdens hun studie ontdekken dat ze geen architect meer willen worden, maar wat dan wel? Met deze vraag waren er meerdere genodigden die bouwkunde hebben gestudeerd, maar geen architect zijn geworden om te vertellen over hun loopbaan.

126 - Design Contest: uitkijktoren

In het begin van bestuursjaar 126 kwam de vraag of Stylos een uitkijktoren wilde ontwerpen, deze vraag is omgezet in een contest. De contest was zeer succesvol en het veelbelovend winnend ontwerp. Deze is later in het jaar ook gerealiseerd.
    

124 - XXL EJC Kroegentocht

In het kader van het lustrumjaar 125, mochten er allerlei lustruminitiatieven ingedient worden. EJC 124 diende een XXL kroegentocht in met eerst een boottocht vooraf waarbij op de boot pizza en al bier gedronken werd.
    

123 - BK-FM 

In bestuursjaar 123 is het radioprogramma BK-FM opgestart, dit is voortgezet in de 124 met Joep & Sam. Daarnaast kwam dit in corona tijd in bestuur 126 en 127 weer terug.

123 - 1 to 1 project

Op het voorplein van bouwkunde waren plattegronden gemaakt die op de schaal 1 op 1 waren om studenten te laten zien hoe groot hun plattegronden waren. Daarnaast was het ook een stunt om meer initiatieven te trekken.

121 - Fruit of Study

Er kwam een student langs die een lezing wilde organiseren waarbij een bekende architect sprak over zijn studietijd. Het was een zeer geslaagde reeks met grote architecten: Hertzberger, Peter Russel, Kees Kaan en Marijn Schenk.