Website
https://www.duravermeer.nl/

Over Dura Vermeer Bouw Heyma

Partner Stylos 2023

Innovatieve transformatie- en renovatiespecialist. Dat is Dura Vermeer Bouw Heyma. Maar je kunt ook zeggen: het meest inspirerende bouwbedrijf in de Randstad. We geven oude gebouwen een nieuw leven. We transformeren kantoren tot woningen en maken kinderdagverblijven van kerken. Prachtige projecten in een maatschappelijke context. Binnen de Dura Vermeer Groep geloven we in specialiseren, waarbij we tevens de kracht en de kennis benutten van het grote geheel. Dura Vermeer heeft de ambitie om te behoren tot de top 3 meest innoverende bouwbedrijven.

Wat we doen, doen we goed. En dat komt vooral doordat we het sámen doen. Het team is bij ons dus echt wel een dingetje. We zijn met z’n negentigen. De meeste collega’s hebben een bouwkunde achtergrond. Sommigen op universitair niveau, anderen vanuit de praktijk. Feit is dat we als team telkens weer prestaties neerzetten.

Wij bieden uitdagende en leerzame bijbanen en (afstudeer)stages in een dynamische werkomgeving met volop mogelijkheden en ruimte voor je eigen ideeën.­­ Je maakt kennis met verschillende disciplines en gaat zowel binnen de kantoororganisatie als op de projecten aan de slag. Je werkt bijvoorbeeld met je team aan de beste aanbieding in een tender, draait mee in het ontwerpteam of werkt het beste uitvoeringsplan uit samen met de andere bouwpartijen.

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen en praktijkervaring op te doen?